ЕКСКУРЗИЯ ДО о-в ТАСОС, 3 дни

Вид транспорт
Автобус
Маршрут
Автобусна екскурзия – 3 дни/2 нощ. (Керамоти, Лименас (Тасос), Алики, Потос, Пефкари, Лименария, Кавала, Филипи)
Продължителност
3 дни / 2 нощувки
Дати на отпътуване
23.05.2022, 05.09.2022, 22.09.2022
Оферта № Е712

от 160 лв.
Дата Цена Запитване
23.05.2022 от 160 лв. Запитване
05.09.2022 от 160 лв. Запитване
22.09.2022 от 160 лв. Запитване
Програма по дни
 
Ден 1 о-в Тасос
Тръгване в 06.00 ч. сутринта от паркинга при храм-паметник „Ал.Невски”, София. Пътуване към Гърция. Пристигане в гр.Керамоти. Пътуване с ферибот Керамоти – Лименас (Тасос), главен град на остров Тасос (около 40 минути). Пристигане в Лименас. Пешеходна обиколка на града – Археологическия музей, археологическите разкопки, Амфитеатъра, старото пристанище. Свободно време в Лименас. Настаняване в хотел на о-в Тасос. Свободно време. Нощувка на о-в Тасос.

Ден 2 о-в Тасос
Закуска. Автобусна обиколка на о-в Тасос, като по пътя по пътя се наслаждаваме на красивата плажна ивица с безбройни плажове и кристално чисти води. Спираме да разгледаме Манастира “Св. Архангел Михаил”. Свободно време за плаж на един от най-красивите заливи край курортното селище Алики. На връщане към хотела спираме за разглеждане и почивка в красивите курортни селища Потос, Пефкари и Лименария. Свободно време. Връщане в хотела. Вечерта - свободно време или по желание – вечеря в таверна с музика и танци. Нощувка в хотел на о-в Тасос.

Ден 3 гр.Кавала - Крепостта
След закуска - отпътуване с ферибот Лименас – Керамоти. Пътуване към г.Кавала. Пешеходна обиколка на града с разглеждане на забележителностите в новия и стария град: пристанището, Кметството, Библиотеката, Тютюневата къща, Имарета, къщата на Мехмед Али, Църквата Панагия, Крепостта, от която се открива чудесна панорама към града. Свободно време в Кавала. Около 14.00 ч. – тръгване за България, като по пътя се разглеждат останките и археологическите разкопки от древния град Филипи, градът на Филип Македонски и Църквата на “Св.Лидия” – първата покръстена жена християнка – европейка. Продължаваме за България. Пристигане в София вечерта.


 

 1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • 2 нощувки със закуски в хотел 3* на о-в Тасос; 
 •  билети за ферибота от Керамоти до о-в Тасос и обратно;
 • автобусна обиколка на о-в Тасос;
 •  транспорт с туристически автобус, екскурзоводско  обслужване и  водач  от  ТO ”. 
 2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:  
 • Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Баланс“– с покритие до 20 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 100 000 лв. Застарователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка  Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застарователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 • Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 10 000 евро - 5 лв (за лица до 70 год.), 10 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
 *Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на   нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки. 
 • входовете за музеите – около 7 евро;
 • вечеря в таверна – около 25 евро;
 • 3. Цената 160 лв е за човек в двойна стая. За единична стая се доплаща – 40 лв. /подлежи на актуализация/
          
ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 30% ОТ СТОЙНОСТТА НА ЕКСКУРЗИЯТА.
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 10 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ
 

           
4.  Начин на плащане:
                    - в брой (в офиса на ТО )
                    - по банков път

 


 

ЦЕНАТА 160 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  30 ЧОВЕКА

ПРИ ГРУПА ОТ 14 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е 210 лв

 

 

 

 

 

 

ЦЕНАТА 160 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  30 ЧОВЕКА

ПРИ ГРУПА ОТ 14 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е 210 лв