Екскурзия до Тайланд, с Пукет, Малайзия и Камбоджа

Вид транспорт
Самолет
Маршрут
Самолетна екскурзия - 18 дни. (БАНКОК, АЮТАЯ, ПУКЕТ, КУАЛА ЛУМПУР, КУАЛА СЕЛАНГОР, СИАМ РЕП, ПНОМ ПЕН )
Продължителност
18 дни / 15 нощувки
Дати на отпътуване
10.02.2023, 17.03.2023, 21.04.2023, 20.09.2023, 13.10.2023, 10.11.2023
Оферта № Е2319

от 6580 лв.
Дата Цена Запитване
10.02.2023 от 6680 лв. Запитване
17.03.2023 от 6680 лв. Запитване
21.04.2023 от 6680 лв. Запитване
20.09.2023 от 6680 лв. Запитване
13.10.2023 от 6680 лв. Запитване
10.11.2023 от 6680 лв. Запитване
Програма по дни
 
Ден 1
Среща в 19.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 21.15 ч. – полет София – Истанбул с “Turkish Airlines”. Пристигане в Истанбул в 23.40 ч.

Ден 2
В 01.55ч. – самолетен полет Истанбул – Банкок. Пристигане в Банкок в 15.00 ч. Трансфер до хотел и настаняване. бодно време с възможност за разходка и първи впечатления от града. Вечерта по желание посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити - кабаретна програма, с вечеря или без вечеря). Нощувка в Банкок.

Ден 3
Закуска. Обиколка на Банкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм, Храма на Златния Буда. По пътя ще посетим храма на зората. Продължаваме с разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма. Нощувка в Банкок.

Ден 4
След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Връщане в Банкок с автобус. Нощувка в Банкок.

Ден 5
Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 14.45 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 16.00 ч. Трансфер до хотел. Свободно време за разглеждане на Патонг бийч. Нощувка в Пукет.

Ден 6
Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.

Ден 7
Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.

Ден 8
27.03.2022 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Нощувка в Пукет.

Ден 9
Закуска. Трансфер до летището. В 09.45 ч. – полет Пукет - Куала Лумпур. Пристигане в Куала Лумпур в 10.40 ч. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайзийска дървена лодка ще плавате по р. Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху Коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 10
Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост (“sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. Вечерта, по желание – възможност за посещение на типичен малайзийски ресторант с вечеря и фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 11
Закуска. Свободен ден в Куала Лумпур или по желание, екскурзия до “Batu Caves”, (с продължителност от 3 до 4-часа) - уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 12
Закуска. Трансфер до летището и в 13.05 ч. полет Куала Лумпур – Сием Реп. Пристигане в Сием Реп в 14.15 ч.. Настаняване в хотел в централната част на града. Свободно време за първи впечатления. Вечерта ви очаква фолклорна вечеря с традиционни танци „Апсара”. Нощувка в Сием Реп.

Ден 13
В 05.30 ч. ще посрещнете изгрева на слънцето в Анкор. Този ден Ви предстоят незабравими мигове, посещавайки невероятните храмове на Анкор Ват: петте кули, които вероятно са били построени като гробница на император Сървармен, управлявал от 1112 г. до 1152 г. и др. Връщане в хотела за закуска. Следва обиколка на столицата Анкор Том с разглеждане на храмовете Байон, Томанон, Чао Сей Тевода, Бафуан, Фимеанакас. Продължава се към храма “Та Prоhm”. След това се посещава историческата зона „Ролус” от преданкорския период. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря и нощувка в Сием Реп.

Ден 14
Закуска. Следобед ще посетите едно от автентичните плаващи села на Сием Реп. Малкото селце е дом на семейства, които за разлика от други плаващи общности все още живеят в дървени лодки. Селото се движи целогодишно, в зависимост от нивото на водата в езерото. В края на сухия сезон, когато нивата на водата в езерото са най-ниски, селяните се приближават до брега и живеят предимно от селскостопански дейности на сушата. Посещавайки местен дом, ще научите за живота на езерото. Върнете се до пристанището и посетете Копринената ферма на занаятчиите д’Ангкор, разположена на 15 минути с кола. Тук на хората с неравностойно минало се дава възможност да подобрят препитанието си чрез възраждане на древните занаяти за правене на изкуство и производство на коприна. Местен представител ви придружава и ви води през фермата и ви обяснява всички стъпки, необходими за производството на качествена коприна. Нощувка в Сием Реп.

Ден 15
След закуска пътуване до Пном Пен с корабче при възможност/ в зависимост от нивото на водата/ или с автобус със спирка в рибарско селище и на екзотичен пазар на местни деликатеси. Пристигане в Пном Пен след обяд. Настаняване в хотел в централната част на града. Свободно време за първи впечатления. Вечерта по желание ви се предлага кулинарен тур, по време на който ще може да се запознаете и да опитате типичните ястия и напитки в Камбоджа. Нощувка.

Ден 16
Закуска. Следва обиколка на града с посещение на Кралския дворец и Сребърната пагода, Националния исторически музей, Националния паметник на славата, красивия парк River Front Park, разположен на река Басак.Ще имате възможност да се разходите в парка и да посетите известния хълм Wat Phnom и храма Wat Phnom. Ват Пном е будистки храм, пагода, която символизира името на Пном Пен. Според легендата първата пагода на това място е издигната през 1373 г., за да приюти четири статуи на Буда и открити от жена на име Пен. Обиколката ни ще продължи с посещение на бившия френски квартал , който е недалеч храма Wat Phnom, където може да се видят редица къщи от Belle Époque и Art Deco и обществени сгради, датиращи от френския протекторат (1863-1953), като сградата на пощата, националната библиотека или жп гарата. Кварталът е известен и с чаровните ресторанти и кафенета. По желание може да посетим и централния пазар в стил арт деко,разположен в сърцето на града . Вечерта по желание ви се предлага 2,5-часов живописен круиз по езерото Тонлесап и реките Меконг, по време на който ще може да видите на залез слънце някои от забележителностите на града, като Кралския дворец, плаващите села на Меконг и др. Накрая ще ви бъде сервирана вкусна барбекю вечеря на борда с неограничени напитки.Връщане в хотела. Нощувка в Пном Пен.

Ден 17
Закуска. Свободно време с възможност за пазаруване. В 14.30 ч. трансфер до летището и в 18.20 ч. полет до Куала Лумпур. Кацане в Куала Лумпур в 21.10 ч.

Ден 18
Излитане от Куала Лумпур в 03.15 ч. Кацане в Доха в 05.25 ч. Излитане от Доха в 07.20 ч. и кацане в София в 12.35ч.


*Промоционалната цена 6 180 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6 месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 6 280 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от  6 месеца.         


 1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетни билети за международните полети: София – Истанбул – Банкок; Пукет - Куала Лумпур – Сием Реп; Куала Лумпур – Доха – София;
 • самолетен билет за вътрешния полет Банкок – Пукет;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 968 лв/495 евро (20.01.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 15 нощувки със закуски и 1 обяд , 2 вечери, хотели 4*.
 • 3 нощувки в Банкок
 • 4 нощувки на о-в Пукет
 • 3 нощувки в Куала Лумпур
 • 3 нощувки в Сием Реп
 • 2 нощувки в Пном Пен
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • обиколка на Банкок – (3-ти ден);
 • разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали- (3-ти ден);
 • екскурзия до Аютая – (4-ти ден);
 • посещение на автентично плаващо село – (14-ти ден);
 • полудневна обиколка на Куала Лумпур (16-ти ден);
 • всички турове съгласно програмата;
 • наземен транспорт, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
 • входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
 • водач и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­84 лв.  
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • тайландска виза – 35 евро;
 • такса за обработка и подаване на документи за тайландска виза – 50 лв;
 •  Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 100 000 лв. Застрахрователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 200 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка  Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 • Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро41  лв (за лица до 70 год.), 82- за лица от 71 год. до 80 год.
 *Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
  •  посещение на „Калипсо шоу” (кабаретна програма)        - с вечеря  - 45 евро             
                    - без вечеря - 30 евро (2-ри ден);    
 • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма40 евро (3-ти ден); 
 • едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (6-ти ден);
        или
 • полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (6-ти ден);   
 • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (без вечеря)
                             - 60 евро (с вечеря на блок маса) (6-ти ден);                                  
 • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд)- 60 евро (7-ми ден);
 • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (8-ми ден);
      или
 • еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) – 60 евро  (8-ми ден);
 • екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) – 65 щ. долара (9-ти ден) - цената е валидна при група от минимум 7 човека;
 • посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас” -30 щ.долара (10-ти ден);                
 • фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 55 щ. долара (10-ти ден);
 • екскурзия до пещерите „Batu Caves” – 40 щ. долара (11-ти ден).
 • 2,5-часов  живописен круиз по езерото Тонлесап и река Меконг – 40 евро (16-ти ден).
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същат
2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг.за ръчен багаж.
За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът е съответно 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж
 3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2021 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат  в   офиса на туроператора.
5. Категоризацията на хотелите в Тайланд, Малайзия и Камбоджа не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
6.Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
3. Цените от 6 180лв/ 6 280 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1040 лв./подлежи на актуализация/
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 07.03.2021 г и  подлежат на  актуализация.
 
 
При записване се внася депозит от 3 000 лв
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ  ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.4.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)       
             - по банков път     
 

Информация за хотелите (или подобни):
Банкок - Hotel Baiyoke Sky   4*    http://baiyokesky.baiyokehotel.com/
Пукет - Hotel Sleep with Me Design Hotel  4*    http://www.sleepwithmehotels.com/  
Куала Лумпур – Kuala Lumpur Journal Hotel  4*   http://www.kljournalhotel.com/
Сием Реп – Treasure Oasis Hotel 4* https://treasureoasishotel.com/
 Пном Пен – Sun & Moon Urban Hotel 4*  //www.sunandmoonhotel.com/     
 

 ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 180 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА . ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 280лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  15 ЧОВЕКА .
ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ  С ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.
ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 180 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА . ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 280лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  15 ЧОВЕКА .
ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ  С ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.
ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.

Партньори

 • Бохемия
 • Emerald Travel
 • ABAX.BG
 • TEZ Tour
 • Руал Травел
 • Odans Travel
 • Premio Travel
 • Welcome Travel
 • Onex Tour
 • Карта Холидей
 • Globe Travel
 • Exotic Holiday
 • Solvex
 • Mondel Travel