Почивка на Сейшелите за Нова Година

Вид транспорт
Самолет
Маршрут
Самолетна почивка - 11 дни/8нощ. (Сейшелски острови)
Продължителност
11 дни / 8 нощувки
Дати на отпътуване
26.12.2022
Оферта № Е2329

от 4150 лв.
Дата Цена Запитване
26.12.2022 от 4150 лв. Запитване
Програма по дни
 
Ден 1
26.12.2022 Среща в 14.30 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Доха в 16.35 ч. с Qatar Airways. Пристигане в Доха в 22.15 ч.

Ден 2
27.12.2022 В 02.20 ч. – полет Доха – Мае. Пристигане в Мае в 08.35 ч. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Свободно време за плаж. Изхранване според избрания пакет. Нощувка.

Ден 3
28.12.2022 Закуска. Свободно време за плаж. По желание - екскурзия с автобус и феробот до островите Праслин и Ла Диг - първо ще посетите, остров Праслин, където след пристигане ще се отправите към природния резерват Вале де Май, който е под закрилата на ЮНЕСКО. Тази праисторическа гора от палмови насаждения е дом на необикновения Coco de Mer, кокосовият орех с двойни лопатки, с доста загадъчна форма. След като откриете красивия остров Праслин, ще продължите към историческия остров Ла Диг. Първата спирка, преди да бъдете насочени към ново приключение, ще бъде в ресторант, където ще ви очаква пищен креолски обяд. С малкия си брой жители, La Digue остава най -недокоснатият сред трите често посещавани острова. Обиколката ще започне с посещение на L’Union Estate, след това ще посетите и световноизвестен плаж Anse Source D ’Argent, където е снимана една от рекламите за рома Bacardi. Следва връщане в хотела на остров Мае. Изхранване според избрания пакет. Нощувка.

Ден 4
29.12.2022 Закуска. Свободно време за плаж. По желание - обиколка на главния остров Мае с посещение и на столицата на Сейшелските острови град Виктория. Екскурзията ще започне с посещение на най-големия и изключително колоритен пазар на острова „пазарът Виктория“, където ще потънете в атмосферата на местното население на острова, разглеждайки щандовете с зеленчуци, плодове , риби и много сувенири. Ще спрете за снимка на часовниковата кула „ Биг Бен“, построена в чест на кралица Виктория. След това ще посетите и известната ботаническа градина, където ще може да видите емблематичните дървета и растения за Сейшелите между които е и двойният кокосов орех наречен „Близнаци“ или „Coco de mer“ или “love nut”. По време на екскурзията ще спирате на някои от най- известните плажове на острова като Anse Intendance, Anse Royale, Anse Soleil, Anse Takamaka, ще посетите един от най-красивите водопади на острова Sauzier, ще спрете на наблюдателната площадка La Misere, ще спрете за снимки на наблюдателните площадки Mirante la Misere и Mission Lodge, ще пътувате през джунглата и ще наблюдавате различни видове дървета, като канеленото дърво и др., след това ще посетите известното занаятчийско селище „ Domaine de Val des Pres“, с реставрирани къщи в колониален стил, в които днес се помещават сувенирни магазини, чаровни кафетерии и ресторантчета , където може да пийнете чудесно местно кафе или да опитате някои от специалитетите на острова. В края на нашата обиколка ще посетим фабрика за дестилация на ром, където ще може да се запознаете с изкуството на традиционното производство на многократно награждаваните видове ром „Takamaka“, ще може да посетите и плантацията за отглеждане на захарната тръстика и накрая ще се насладите на дегустацията на ром или на някои от чудесните коктейли . При желание може да опитате от вкусната храна на най-известния ресторант на острова „La Grande Maison„. Последната ви спирка този ден ще бъде на невероятно красивия плаж „Вeau Vallon“, където ще имате около 2 часа свободно време за плаж. Изхранване според избрания пакет. Нощувка.

Ден 5
30.12.2022 Закуска. Свободно време. Изхранване според избрания пакет. Нощувка.

Ден 6
31.12.2022 Закуска. Свободно време за плаж. Новогодишна вечеря – заплаща се допълнително. Посрещане на Новата 2023г. Нощувка.

Ден 7
01.01.2023 ЧЕСТИТА НОВА 2023 ГОДИНА ! Закуска. Свободно време за плаж и възможност за гмуркане (с допълнително заплащане). Изхранване според избрания пакет. Нощувка.

Ден 8
02.01.2023 Закуска. Свободно време за плаж. Изхранване според избрания пакет. Нощувка.

Ден 9
03.01.2023 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж и по желание гмуркане с професионална екипировка (с допълнително заплащане). Изхранване според избрания пакет. Нощувка.

Ден 10
04.01.2023 В 19.00 ч. трансфер до летището в Мае и в 23.55 ч. полет Маe- Доха с Qatar Airways.

Ден 11
05.01.2023 Пристигане в Доха в 08.30 ч. Полет Доха- София в 08.30 ч. Кацане на летище София в 12.35 ч.


1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетни билети за международните полети София – Доха – Мае – Доха – София с “Qatar Airways”;
 • летищни такси – 450 лв/ 230 евро (към 03.05.2022г) – подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 8 нощувки в избран от Вас хотел на Сейшелските острови на база нощувка и закуска, полупансион или пълен пансион (със съответното доплащане, описано в поясненията към програмата, доплащането е в зависимост от избора на тип стая и изхранване);
 • Цени при избор на хотел Coral Strand 4*
           - в стандартна двойна стая със закуска – 4 150 лв.-цена на човек.
           - в стандартна двойна стая със закуска и вечеря – 4 630 лв.-цена на човек.
 • Цени при избор на хотел Savoy Seychelles Resort & Spa Hotel 5*
           - в стандартна двойна стая със закуска – 4 995 лв.-цена на човек.
          - в стандартна двойна стая със закуска и вечеря – 5 730 лв.-цена на човек.
         (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • водач от България, който ще бъде настанен в един от долупосочените хотели при група от 13души.
 
2. В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • такса за издаване на разрешително за Сейшели – 10 евро.
       Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“– с покритие- до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“– с покритие- до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване Плюс“- с покритие- до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 • Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро23 лв (за лица до 70 год.), 46 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
 
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • екскурзия с автобус и ферибот до островите Праслин и Ла Диг - 170 щ.д.- (3-ти ден); Очаква Ви една невероятно интересна екскурзия с автобус и ферибот до островите Праслин и Ла Диг, 2-та от най -красивите острови на Сейшелите. Първият, който ще посетите, е остров Праслин, където след пристигане ще се отправите към природния резерват Вале де Май, който е под закрилата на ЮНЕСКО. Тази праисторическа гора от палмови насаждения е дом на необикновения Coco de Mer, кокосовият орех с двойни лопатки, с доста загадъчна форма. Вале де Май веднъж е обявен за мястото на библейската градина в Едем, където се казва, че Коко де Мер е забраненият плод. Ще имате възможност на видите и много ендемични птици. След като откриете красивия остров Праслин, ще продължите към историческия остров Ла Диг. Първата спирка, преди да бъдете насочени към ново приключение, ще бъде в ресторант, където ще ви очаква пищен креолски обяд. С малкия си брой жители, La Digue остава най -недокоснатият сред трите често посещавани острова. Обиколката ще започне с посещение на L’Union Estate – традиционно имение за острова и палмови плантации, където ще може да се снимате с емблематичните за тези острови гигантски костенурки . След това ще посетите и световноизвестен плаж  Anse Source D ’Argent, за който се казва, че е най -фотографираният плаж в света. Ще бъдете посрещнати от гигантски гранитни камъни, сгушени на девствения плаж, където е снимана една от рекламите за рома Bacardi. Ще имате възможност да се разхладите и плувате в лазурните води.
 
 
 • обиколка на главния остров Мае с  посещение и на столицата на Сейшелските острови  Виктория  - 95 щ.д. – (4-ти ден);
Екскурзията ще започне с посещение на най-големия и изключително колоритен пазар на острова „пазарът Виктория“, където ще потънете в атмосферата наместното население на острова, разглеждайки щандовете с зеленчуци, плодове , риби и много сувенири. Ще спрете за снимка на часовниковата кула „ Биг Бен“, построена в чест на кралица Виктория. След това ще посетите иизвестната ботаническа градина, където ще може да видите емблематичните дървета и растения за Сейшелите между които е и двойният кокосов орех наречен „ Близнаци“ или „Coco de mer“ или“love nut”. По време на екскурзията ще спирате на някои от най- известните плажове на острова като Anse Intendance, Anse Royale, Anse Soleil,  Anse Takamaka, ще посетите един от най-красивите водопади на острова Sauzier, ще спрете на наблюдателната площадка La Misere,ще спрете за снимки на наблюдателните площадки Mirante la Misere и  Mission Lodge, ще пътувате през джунглата и ще наблюдавате различни видове дървета, като канеленото дърво и др., след това ще посетите известното занаятчийско селище „ Domaine de Val des Pres“, с реставрирани къщи в колониален стил, в които днес се помещават сувенирни магазини, чаровни кафетерии и ресторантчета , където може да пийнете чудесно местно кафе или да опитате някои от специалитетите на острова.  В края на нашата обиколка ще посетим фабрика за дестилация на ром, където ще може да се запознаете с изкуството на традиционното производство на многократно награждаваните видове ром „Takamaka“, ще може да посетите и плантацията за отглеждане на захарната тръстика и накрая ще се насладите на дегустацията на ром или на някои от чудесните коктейли . При желание може да опитате от вкусната храна на най-известния ресторант на острова  „La Grande Maison„.  Последната ви спирка този ден ще бъде на невероятно красивия плаж  „Вeau Vallon“, където ще имате около 2 часа свободно време за  плаж.
 
 • доплащане за Новогодишна вечеря в зависимост от избора на хотел и пакет на изхранване.
 • За хотел Coral Strand 4*
 • 140 евро на човек – (при избор на настаняване само със закуска)
 • 115 евро на човек (при избор на нвстаняване със закуска и вечеря)
 • За хотел Savoy Seychelles Resort & Spa Hotel 5*
 • 170 евро на човек – (при избор на настаняване само със закуска)
 • 120 евро на човек (при избор на нвстаняване със закуска и вечеря)
*Забележки:                    
1.За външните полети лимитът за багаж е съответно 23 кг. за голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
2. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата
4.  Цените са на човек , настанен в двойна стая.
Хотели/Настаняване/ Цени:
Посочените цени са на човек в двойна стая. При нощувка в единична стая се налага доплащане.

Цени при избор на хотел Coral Strand 4*
- в стандартна двойна стая със закуска – 4 150 лв.
- в стандартна двойна стая със закуска и вечеря – 4 630 лв.
Доплащане за Новогодишна вечеря:
 • 140 евро – (при избор на настаняване само със закуска)
 • 115 евро (при избор на нвстаняване със закуска и вечеря)

Цени при избор на хотел Savoy Seychelles Resort & Spa Hotel 5*
- в стандартна двойна стая със закуска – 4 995 лв.
- в стандартна двойна стая със закуска и вечеря – 5 730 лв.
 Доплащане за Новогодишна вечеря:
 • 170 евро – (при избор на настаняване само със закуска)
 • 120 евро (при избор на нвстаняване със закуска и вечеря)
*При желание от страна на клиента, туроператорът може да изготви оферта и за други хотели в курорта
 
 
5.   Начин на плащане:
                - в брой (в офиса на ТО)
                - по банков път
 

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ  ДЕПОЗИТ
 в размер на 50% от стойността на екскурзията.
КРАЕН  СРОК  ЗА  ВНАСЯНЕ  НА  ЦЯЛАТА  СУМА -30 работни дни преди отпътуване.
 
 

 
ЦЕНИТЕ СА   ВАЛИДНИ ПРИ  ГРУПА ОТ МИНИМУМ 13 ЧОВЕКА.
 В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 13 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 
 
ЦЕНИТЕ СА   ВАЛИДНИ ПРИ  ГРУПА ОТ МИНИМУМ 13 ЧОВЕКА.
 В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 13 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 

Партньори

 • Бохемия
 • Emerald Travel
 • ABAX.BG
 • TEZ Tour
 • Руал Травел
 • Odans Travel
 • Premio Travel
 • Welcome Travel
 • Onex Tour
 • Карта Холидей
 • Globe Travel
 • Exotic Holiday
 • Solvex
 • Mondel Travel